Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські боксери завоювали дві бронзи на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків

З 10 по 21 серпня в Боснії та Герцеговині відбувся чемпіонат Європи з боксу серед школярів (юнаки та дівчата). Херсонську область представляли боксери Херсонської обласної організації Федерації боксу України, вихованці КЗ «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради – Кирило Романій та Богдан Бойченко.

Обидва боксери впевнено провели по 3 поєдинки та за рішеннями суддів показали гарний результат. Спортсмени стали бронзовими призерами чемпіонату Європи серед юнаків: Кирило Романій у ваговій категорії 60 кг, Богдан Бойченко у ваговій категорії 90 кг.  Тренуються юні призери під керівництвом тренерів Вадима Андріянова та Олега Іщенка.

Результати боксерів прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв: «Обидва боксери цьогоріч дебютували на Чемпіонаті Європи. Вони впевнено йшли до перемоги та показали справжній бокс. Тож перша участь – і одразу бронза. Браво! Впевнений, на хлопців попереду чекає яскраве боксерське майбутнє».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН