Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Територіальні громади Херсонщини отримали нові шкільні автобуси

Про це у соціальних мережах розповів очільник Херсонської ОДА Сергій Козир:

Десять територіальних громад Херсонщини сьогодні отримали сучасні шкільні автобуси.

Ключі від нових автобусів отримали представники Верхньорогачицької, Генічеської, Голопристанської, Каховської, Милівської, Нижньосірогозької, Рубанівської, Скадовської, Станіславської та Тягинської громад.

✅Ми добре розуміємо, що це не вирішує повну потребу в забезпеченні транспортом, проте держава та команда Херсонська обласна державна адміністрація продовжать реалізовувати заходи, спрямовані на покращення якості галуззі. Адже освітній стандарт повинен бути високим не залежно від того, де навчається дитина – у місті чи селі.

В цілому за останні 5 років за рахунок державних коштів (освітня субвенція, інфраструктурна субвенція громадам, державний бюджет) Херсонщина отримала близько 80 автобусів.

❇️Окремо хочу зупинитися на початку нового навчального року – він розпочнеться з 1 вересня та проходитиме у звичному режимі. На цьому сьогодні також наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду.

Проте навчання має відбуватися з дотриманням простих протиепідемічних правил. Окрім того, важливою умовою роботи, яка гарантує безпеку вчителя та учня, — є вакцинація освітян. Тож закликав освітян бути відповідальними.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН