Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники французької компанії презентують у Херсоні результати опитування щодо транспортної поведінки городян

26 серпня о 10.00 у малій залі виконавчого комітету Херсонської міської ради представники французької компанії «Egis» презентують робочій групі результати опитування мешканців Херсона щодо їхньої транспортної поведінки, огляд проблематики розвитку транспорту Херсона.

З 2020 року Робоча група працює над розробкою транспортної моделі міста та Плану сталої міської мобільності (ПСММ) спільно з французькою компанією «Egis» за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).План сталої міської мобільності – це стратегічний план, створений для задоволення потреб у пересуванні (мобільності) людей та бізнесу у містах і навколо них, задля досягнення вищого рівня життя. Важливим у ПСММ є залучення громадськості до процесу розробки, аби врахувати потреби усіх категорій мешканців.

Розробка ПСММ Херсона відбувається за рахунок 150 тис. євро грантових коштів, залучених містом в 2020 році. Компанія «Egis» була обрана в результаті проведення конкурсу серед 6 компаній, попередньо відібраних Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), з Великобританії, Франції, Німеччини, Греції та Ізраїлю.

Спікери: Юрій Стельмашенко – голова Робочої групи.
Марина Віркун –начальниця управління транспортної, дорожньої інфраструктурии і звязку.
Денис Моляка – керівник проєкту, «Egis»Представники ЄБРР

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН