Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Другий новий тролейбус з’явився в Херсоні

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Другий тролейбус з партії нових від ТОВ «БКМ-Україна» вже в Херсоні. Про це повідомив керівник МКП «Херсонелектротранс» Ігорь Житченко.

«Нові тролейбуси – низько підлогові, з кондиціонером у салоні та кабіні водія, сучасні та зручні для всіх категорій пасажирів», – розповідає очільник підприємства.

Нагадаємо, що 26 листопада МКП «Херсонелектротранс» та ТОВ «БКМ-Україна» підписали договір на постачання 42 одиниць техніки.

Оновлення міського комунального транспорту відбувається за підтримки Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва в рамках співпраці з ЄБРР. Тролейбуси, на які очікує Херсон, обладнані автономним ходом на 100 метрів, кондиціонерами, розташованими у кабіні водія та салоні, електронною інформаційною системою, маршрутними покажчиками, автоматичним оголошенням зупинок та системою відеоспостереження.

До 1 липня 2022 року Херсон має отримати всю першу партію нових тролейбусів, а це – 15 машин. За словами в.о. заступника міського голови В’ячеслава Білковського, незабаром нові тролейбуси вже можна буде побачити на дорогах міста».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН