Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям пропонують приєднатися до Всеукраїнського проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація»

Всеукраїнський проєкт «Енергоефективні школи: нова генерація» продовжує свою  роботу та пропонує українським школам взяти участь у другому етапі конкурсу проєктних пропозицій з підвищення енергоефективності або поліпшення комфорту перебування у закладі освіти, що проводитиметься з 1 вересня по 31 жовтня 2021 року.

Це інноваційна освітня програма навчання з енергоефективності, спрямована на виховання екологічних цінностей та відповідального ставлення до споживання енергоресурсів, а також формування навичок раціонального використання енергії.

З 2012 року проєкт охопив школи в 500 населених пунктах України та об’єднав майже 540 000 дітей, батьків і вчителів. Кожна школа завдяки участі в проєкті знижує споживання електроенергії мінімум на 10%, що дозволяє зменшити викиди вуглекислого газу в середньому на 1800 тонн/рік. Крім того, під час проєкту діти висаджують дерева – 19,4 тис. дерев було висаджено школярами.

Залучайте учнів до розробки проєктних пропозицій, пропагуйте серед школярів, їхніх батьків та вчителів дбайливого ставлення до енергоресурсів, формуйте відчуття особистої відповідальності за тепло та комфорт у своїх помешканнях, виховуйте свідомого екологічно-орієнтованого споживача житлово-комунальних послуг.

Спільними зусиллями ми обов’язково  можемо зробити наше місто енергоефективним, комфортним та безпечним.

Всі умови участі, термін проведення, фінансування, оцінювання, вимоги до оформлення і т.д. прикріплюємо нижче окремим файлом.

Звертайтесь в Департамент економіки та інвестицій Херсонської міської ради (depeconom@city.kherson.ua), ми допоможемо розібратися у всіх деталях, адже міська влада зацікавлена створювати конкурентоспроможний ринок у цій сфері та залучати таким чином інвестиції у відновлювану енергетику.

https://reg.energyschool.org.ua/articles/9
https://docs.google.com/forms/d/1GWPhCk02G-LwXqbzgcw2PM0J3aR6enmXjaZovYY9rhI/closedform

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН