Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсон завітали представники ПАРЄ

Про це повідомляє “Український південь” з посиланням на допис голови Херсонської ОДА Сергія Козира:

Сьогодні разом з головою обласної ради Олександром Самойленком зустрівся з представниками делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземними парламентарями, серед яких голова національної делегації в ПАРЄ пан Аркадіуш Муларчик, Віце-спікер Сейму, голова національної делегації в ПАРЄ пані Інес Лібія-Егнере, голова Комітету оборони та безпеки парламенту Грузії Іраклія Берая та Почесний консул Албанії в м. Харків Омарова Шахін Анвер огли.

На зустрічі обговорили питання соціально-політичної, економічної, гуманітарної та епідеміологічної ситуації в регіоні, а також – відзначили важливість старту нового міжнародного консультаційно-координаційного механізму «Кримська платформа».
Після зустрічі разом делегатами відвідаємо КПВВ «Каланчак» та КПВВ «Чаплинка», а також – зустрінемося з кримчанами, внутрішньо переміщеними особами з Криму та представниками кримськотатарського народу.

Ще раз хотів би висловити вдячність за те, що ці країни залишаються надійними партнерами України у прагненні до миру та збереження державного суверенітету й територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів. Ми завжди відкриті до співпраці задля обопільного продовження розвитку стратегічного партнерства.

Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН