Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Народний депутат України привітав херсонців з урочистого маршу

Вітання депутат від політичної сили “Слуга народу” Павло Павліш розмістив у соціальних мережах, додавши фото з параду до Дня Незалежності, який сьогодні пройшов у Києві:

– Наша славна, героїчна, незламна, прекрасна Україно! Сьогодні ти святкуєш 30-річний ювілей своєї незалежності, яку невпинно виборювала багато століть. Разом з тобою святкуємо і ми, адже тебе, рідно країно, ми любимо і шануємо – як рідну неньку! Тобі довелося пройти через безліч перешкод, але дух віри та патріотизму завжди переважав серед українців. Тому 24 серпня – не лише день ухвалення Акту проголошення незалежності України, це – свято пам’яті про цілі покоління людей, які цю незалежність виборювали, творили, підіймали та підтримували нашу державу, це – день зустрічі нашого минулого, сьогодення та майбутнього. Я вірю в Україну, її світле майбутнє!

Урочистим маршем на святковому параді у столиці держави впевнено крокували ті, хто готовий захищати рідну державу. Незламний дух українських воїнів та міць військової техніки вражають!

З Днем Незалежності, Україно! Ти у мене єдина!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН