Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині автомобільна дорога Т-15-13 Нечаяне-Очаків готується до здачі в експлуатацію

Автомобільна дорога Т-15-13 з’єднує міста Миколаїв та Одесу з морським портом «Очаків» та курортною зоною «Чорноморка».

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім.

На 6-ти ділянках автошляху, загальною протяжністю 36,9 кілометра, починаючи з минулого року і до весни цього року виконано роботи з влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону.

Очільник області поінформував, що натепер, на окремих відрізках тривають додаткові дорожні роботи з планування та ущільнення узбіччя, влаштування бортового каменю, бар’єрного огородження, установки автопавільйонів, нанесення горизонтальної розмітки та встановлення дорожніх знаків. Об’єкти активно готуються до здачі в експлуатацію.

«Попередньо збільшення турпотоку на узбережжя Чорного моря Миколаївської області складає 63 відсотки. По-перше, це завершені роботи по реконструкції доріг. По-друге, це активне рекламне просування курортів нашої області», – зазначив Віталій Кім.

Також голова ОДА додав, що по відгуках людей, зараз можна дістатись до моря у два-три рази швидше. Шлях, який ще рік тому займав 7-8 годин, зараз можна подолати за 2-3. І все це завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. коли курортний сезон закінчився то й дороги буцмто відремонтували але не до кінця на наступний сезон знову потрібен буде ремонт ось куди йдуть гроші з бюджету

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН