Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Миколаївській ОДА провели нараду з представниками підрядних організацій з питань реалізації проєкту «Велике будівництво»

У п’ятницю, 06 листопада, заступники голови облдержадміністрації Тетяна Стахевич та Олександр Трайтлі провели нараду з представниками підрядних організацій з питань реалізації проєкту «Велике будівництво».

Участь у нараді також взяли перший заступник Миколаївського міського голови Володимир Криленко, радник голови облдержадміністрації Олександр Халак, начальник управління капітального будівництва Миколаївської ОДА Ілля Лукін та заступник начальника управління капітального будівництва Миколаївської міської ради Ганна Пялик.

Під час наради було заслухано керівників підрядних організацій про хід виконання ремонтних робіт на об’єктах, які реалізуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі  наголосив на важливості закінчення у встановлені терміни будівельних робіт з дотриманням усіх  норм і стандартів та відмітив, що буде особисто перевіряти якість  виконаних робіт. Крім цього, він акцентував увагу, що для контролю стану виконання робіт такі наради будуть проводитися щотижня.

В обговоренні з представниками підрядних організацій, заступник голови облдержадміністрації Тетяна Стахевич зазначила, що всі об’єкти, які реалізуються в рамках «Великого будівництва» є соціально важливими тому якість робіт є головним чинником, а Миколаївська облдержадміністрація завжди готова допомогти та відкрита до конструктивного діалогу у разі виникнення проблемних питань.

Також  представники підрядних організацій відзвітували щодо стану виконаних робіт у приймальних відділеннях лікарень Миколаївської області, які входять до програми «EMERGENCY 2020».

Олександр Трайтлі закликав присутніх прискорити та активізувати роботу щодо здійснення  ремонтних робіт на об’єктах. Також він звернувся до підрядних організацій, щоб вони налагоджували комунікації між собою для покращення результатів ремонтних робіт, взаємодіяли, а не конкурували.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН