Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На полях півдня Миколаївщини за збором врожаю капусти виявлено 23 незадекларовані особи

На Миколаївщині триває інспекційна кампанія щодо виявлення незадекларованої праці. Інспектування зі збору врожаю на полях серед інших очолює начальник Управління Держпраці у Миколаївській області Юрій Козловський. 

За результатами інспектування підприємця, який здійснює вирощування овочів та коренеплодів на полях  Миколаївщини, виявлено 23 незадекларовані особи. Працівники були допущені до роботи зі збору врожаю капусти  без оформлення правовідносин відповідно до вимог чинного законодавства.  

Суб’єкту  господарювання внесено припис щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками та попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю. Крім того, відносно підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення.

Юрій Козловський, визначаючи негативні наслідки використання незадекларованої праці, зосередив увагу підприємця на штрафних санкціях передбачених у випадку вчинення  такого порушення повторно протягом двох років, зокрема на штрафі у розмірі 30 мінімальних зарплат за кожного працівника, стосовно якого скоєно порушення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН