Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині тривають перевірки стану дотримання протиепідемічних обмежень

У Миколаївській області тривають заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню COVID-19. Для перевірки дотримання вимог карантину в регіоні створено 29 робочих груп із залученням фахівців Держпродспоживслужби та Національної поліції України.

Так, у вівторок, 14 грудня, на території Кривоозерської громади Первомайського району було обстежено 5 об’єктів торгівлі, з них – 4 продуктових магазини та 1 промисловий.
У результаті перевірок було виявлено наступні порушення: відсутність розмежувальних ліній, 5-денного запасу захисних масок, не проводився контроль термометрії працівників, дезінфікуючі засоби не відповідали санітарним нормам, вологе прибирання приміщення не проводилось. В ході перевірки за виявленим порушеннями склали 4 протоколи та проведено профілактичні бесіди.
Цього дня теж здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території міст Новий Буг та Снігурівка Баштанського району. Всього обстежено 10 суб’єктів господарювання – 7 продовольчих закладів торгівлі, 2 непродовольчих заклади торгівлі та ринок. За результатами рейду складено 2 протоколи.
До того ж перевірили дотримання обмежень «червоної» зони в місті Вознесенськ, селах Новосвітлівка, Петропавлівка, Миколаївка, Козубівка Вознесенського району.
Загалом здійснено 24 моніторингові перевірки об’єктів, серед них – 4 загальноосвітні заклади району. За результатами моніторингових перевірок порушення протиепідемічних вимог в умовах карантину виявлено на 4 об’єктах торгівлі продовольчими товарами, в результаті чого складено протоколи.
У Миколаївському районі теж перевірили дотримання протиепідемічних вимог в селах Лупареве, Лимани Галицинівської громади.

Зокрема, обстежили 8 продовольчих магазинів та склали 2 протоколи. В місті Очаків перевірено 2 продовольчих та 5 промислових магазини, 1 перукарню та складено 4 протоколи. А в селах Рибаківка, Тузли Коблевської громади перевірено 4 продовольчих, 2 промислових магазини та складено 4 протоколи.

Миколаївська обласна державна адміністрація

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН