Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стала відомою причина падіння флагштоку в Херсоні

У Херсоні вранці 20 серпня впав 70-метровий флагшток, на якому мали закріпити прапор і урочисто відкрити 23 серпня 2021 року.

 Інформації про постраждалих наразі немає — на місці працює поліція.
 Вже прокоментував ситуацію заступник Голови Херсонської ОДА Едуард Науменко: «Сертифікованою компанією, яка займається виготовленням флагштоків, виготовлено 70-метровий флагшток. Цією компанією була залучена інша компанія, яка займається установленням флагштовків, він мав бути змонтований. Реалізація об‘єкта відбувалась з урахуванням всіх будівельних норм та дотриманням технічних вимог. На жаль, під час його встановлення, через обірвання стропи, він впав з висоти. Ця стропа була новою, придбаною спеціально для монтажу цього об‘єкту компанією, яка повинна була його встановити. Зараз проблема усуваеться, на місце виїхали представники обласної державної адміністрації для роз’яснення причин інциденту. Зазначу, що завдяки дотримання всіх норм і правил безпеки ЖОДНА людина не постраждала. Окремо хочу наголосити, що кошти з будь-яких бюджетів на флагшток не виділялися й не передбачалися!».

Роботи зі спорудження флагштоку почались наприкінці липня 2021 року в рамках програми святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Карта Ремонтів

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН