Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт під керівництвом херсонки представили в Лас-Вегасі

Про презентацію у соціальних мережах розповіла херсонка Анастасія Романова, під керівництвом якої розвивається стартап:

– Півтора року тому, коли вся реальність і комунікації були офлайн, наша команда отримала фантастичну можливість представити Mosqitter під час Consumer Electronic Show у Лас-Вегасі (CES 2020).

Це означало можливість провести сотні зустрічей кожного з 4 днів виставки та презентувати рішення прямо на стенді.
Тисячі унікальних продуктів пліч-о-пліч. Наш маленький стенд серед стендів світових глобальних інноваційних компаній Sony, Bosch, Ring, Philips, Legrand та всі (!) інші найвідоміші бренди. 160 тисяч переповнених інформацією відвідувачів з усього світу, вони ж потенційні партнери та клієнти. Конкуренція за увагу – скажемо, висока:)
Ми з командою провели не 1 день, готуючи різні версії презентації продукту – 15 секунд, 30 секунд, 1 хвилина, 5 хвилин…
Та коли на стенд підходить Magic Investor – Девід Копперфілд, представник Microsoft або Google, то твій прайм-час довжиною у ті 15 секунд…
Створити ефект WOW, та зацікавити, щоб продовжити розмову.
Homework, певно, ми зробили вдало, тому з того часу Mosqitter присутній на міжнародних ринках та розширює свою географію завдяки старту покладеному на CES 2020.
Тож час нового пітчу, нові виклики та задачі і знову фантастична можливість зробити WOW-пітч для WOW-бізнес представників прямо в рідному місті!
Продажі Mosqitter виросли на 300% за останні півроку, ми багато чому навчаємося і робимо максимум для вдалого клієнтського досвіду. Поставили задачу автоматизувати роботу дистриб‘юторів з клієнтами, тож вже почали роботу над платформою та застосунком для зручності сервісу та управління налаштуваннями групою девайсів. Саме в розробку такого функціоналу ми маємо на меті інвестувати кошти.
Visa, Gres Todorchuk створюють можливості для малого та середнього бізнесу – а ми, команди, щиро бажаємо робити WOW-продукти та WOW-сервіс.

А ви відчули аномальну кількість комарів цього року?

Давайте свідомо підходити до розв’язання цієї проблеми екологічним шляхом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН