Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За нарахування премій підлеглим службовець вимагав неправомірне винагородження

Херсонської окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за обвинуваченням менеджера одного з акціонерних товариств в отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє “Український Південь”  з посиланням на прокуратуру

Як раніше повідомлялось, службова особа з корисливих мотивів, з метою протиправного збагачення, вимагала та отримала від підлеглого працівника кошти за сприяння останньому у нарахуванні та виплаті щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. Обвинувачена особа була викрита під час отримання 3 тис. грн неправомірної вигоди .
Службовця відсторонено від посади, застосовано запобіжний захід у виді застави.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось ХРУП ГУНП в Херсонській області, оперативний супровід – ВБКОЗ УСБУ в області.
Дії посадовця кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України. У разі доведення вини обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обласна прокуратура

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Интересно ,а хоть один раз поймали на взятке какого нибудь прокурора Херсонской прокуратуры? Или они там все ,,честные,, взяток не берут ,и работают исключительно на благо отечества..А уходя на пенсию ,с разбухшей от имущества декларацией, умудряются покупать ещё и двухэтажные коттеджи…

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН