Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці поліцейські встановили місцезнаходження жінки з 5-річною дитиною

У Каховці поліцейські встановили місцезнаходження жінки з 5-річною дитиною, яких розшукував чоловік

В поліцію звернувся житель міста Каховка. Він повідомив, що вже дві доби не може розшукати 22-річну дружину з 5-річною донькою. Заявник розповів, що напередодні їх зникнення сильно посварився з дружиною, яка після цього взяла дитину і сказала, що піде до подруги. Але більше на зв’язок не виходила.

Поліцейські поспілкувалися з друзями жінки, але вона нікому не розповідала про своє місцезнаходження. Під час бесіди з водіями таксі вдалося дізнатися, що один з них підвозив жінку з дитиною, схожих на зниклих. Водій назвав адресу, куди відвіз цих пасажирів. Правоохоронці відпрацювали всіх жителів вулиці і виявили жінку з дитиною в будинку одного з місцевих.

Жінка пояснила, що чоловік зловживає спиртними напоями, через це у них постійно виникають конфлікти. Коли він вкотре прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння, то вони посварилися і жінка вирішила піти від чоловіка. Разом з донькою її прихистив у себе знайомий. Вона сказала, що повертатися додому поки не планує. Поліцейські повідомили заявнику, що з його дружиною і донькою все добре.

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН