Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За кошти Фонду соціального страхування України отримали лікування 8 каховчан

За оперативними даними Каховського відділення Фонду станом на 10.08.2021 року за кошти Фонду соціального страхування України  пролікувались в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів  після перенесених захворювань і травм  8 застрахованих осіб на загальну суму 116616 грн.

Відновне лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів призначається пацієнтам після закінчення гострого періоду захворювання і має високі показники ефективності в упередженні настання первинної інвалідності та відновлення здоров’я після інсультів, інфарктів, оперативних втручань, тощо.

Зокрема, пройти реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах України за кошти Фонду, мають право застраховані особи, які перехворіли на COVID-19 та мають ускладнення. Звертаємо увагу, що всі санаторно-курортні заклади, до яких направляються пацієнти за кошти Фонду, суворо дотримуються наявних протиепідемічних заходів для протидії поширенню короно вірусної інфекції і гарантують безпеку застрахованих осіб. На лікування направляються пацієнти, які вже перехворіли на COVID-19 та не знаходяться у гострій стадії захворювання.

Для проходження курсу реабілітаційного лікування застраховані особи мають мати медичні покази – потребу в продовженні лікування в санаторно-курортному закладі  визначає лікарсько-консультативна комісія (ЛКК) лікарні, де перебуває пацієнт. Направлення на реабілітацію відбувається зі стаціонару закладу охорони здоров’я.

  Отримати консультацію щодо можливості пройти відновне лікування  в реабілітаційному відділенні санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України застраховані особи можуть за телефонами Каховського відділення Фонду:

  • м.Каховка (0-236) 2-05-31;
  • смт. Велика Лепетиха(0-243) 2-10-97;
  • смт.Верхній Рогачик (0-245) 5-12-51;
  • смт.Горностаївка (0-244) 4-15-68

   Також до відповідальних осіб за вказаними вище телефонами можуть звертатись лікуючі лікарі, чиї пацієнти потребують продовження стаціонарного лікування на базі санаторно-курортних закладів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН