Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Служби у справах дітей Олешківської міськради перевірили умови, в яких перебувають діти з малозабезпечених родин

З метою соціального захисту дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм необхідної допомоги, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, моніторингу ситуації в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, спеціалістами Служби у справах дітей Олешківської міської ради проведено обстеження умов проживання в родинах с. Раденськ, с. Козачі Лагері та с.Челбурда.

Обстежені житлово-побутові умови проживання в 4 родинах, в яких виховується 7 дітей. За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов проживання, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для повноцінного життя, виховання та розвитку дітей.

Батьків попереджено про адміністративну відповідальність, передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Водночас у названих населених пунктах заступник міського голови Валентина Свистухіна, начальник відділу культури Наталя Горлюкова разом зі старостами оглянули низку клубних закладів громади. Під час візиту були обговорені нагальні проблеми цієї сфери та шляхи їх вирішення.

Олешківська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН