Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За чергування в курортній зоні правоохоронці знайшли 100 порушень

Про це повідомляє “Український Південь”  з посиланням на відділ комунікацій поліції.

Правоохоронці провели комплексне відпрацювання території Генічеського району. Основні зусилля поліцейських були направлені на протидію правопорушенням в курортній зоні. Правоохоронці протидіяли несанкціонованій торгівлі продуктами харчування та підакцизними товарами, перевіряли законність використання праці іноземців, забезпечували публічну безпеку та порядок, а також стежили за безпекою дорожнього руху.

У заходах були задіяні працівники обласного главку поліції та співробітники відділів та відділень поліції області. Всього у відпрацюванні були задіяні 50 поліцейських, які несли службу в складі піших та автопатрулів. Поліцейські перевіряли транспортні засоби, стежили за безпекою дорожнього руху, перевіряли дотримання правил карантину, протидіяли торгівлі у невстановлених місцях та реалізації підакцизних товарів.

Як повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Ярослав Шанько, під час проведення профілактичних заходів поліцейські склали 98 адміністративних протоколів. Переважна більшість – 33 порушення правил благоустрою, 29 громадян – порушили правила щодо карантину людей, 15 водіїв порушили правила дорожнього руху, 10 осіб палили у громадських місцях, а 6 – розпивали там алкогольні напої, 2 громадян порушили правила торгівлі, ще 2 торгували у невстановлених місцях, 1 за самогоноваріння.

Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН