Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Україна з Росією узгодили розподіл квот на риболовлю в Азовському морі

Українська сторона узгодила з представниками Росії проєкт протоколу на розподіл квот на вилов риби в Азовському морі на 2020 рік.

Про це йдеться у відповіді, наданій Державним агентством рибного господарства України (ДАРГ) на запит журналістів UA: Крим., – повідомляє Новий Візит.

Документ підписаний головою агентства Ярославом Бєловим.

У відповіді йдеться про те, що проект протоколу був узгоджений в рамках засідання Україно-Російської комісії з питань рибальства в Азовському морі. Засідання комісії відбулося 13 листопада в Бердянську.

Наразі Державне агентство рибного господарства України очікує на отримання вищезгаданого документа через офіційні канали”, – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, 17 листопада Меджліс кримськотатарського народу ухвалив заяву, в якій наголошується на неприпустимості визначення статусу Криму та прилеглих до нього морських просторів Чорного та Азовського морів, включаючи Керченську протоку та Сиваш, а також встановлення режиму таких просторів та ресурсів, форм користування ними та їх захисту без вільної, попередньої та усвідомленої згоди кримськотатарського народу, висловленого через його представницький орган – Меджліс кримськотатарського народу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН