Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині попрощалися з військовослужбовцем

На Херсонщині провели в останній шлях Вадима Андрєєва. Пам’ятний допис опублікував на власній сторінці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради від політичної партії  “Європейська Солідарність”:

-Херсонщина провела в останню дорогу бійця батальйону “Сармат” Вадима Андрєєва – патріота, гарну людину, люблячого чоловіка та просто чудового товариша. Серед побратимів він мав позивний Кеп. Сумно.

З Вадимом Станіславовичем нас поєднує двадцятирічна дружба, працювали разом. Одного дня, це було у 2014 році, він зайшов в кабінет зі словами: «Шефе, я йду на війну. Я – офіцер запасу і не можу відсиджуватися дома». Так розпочалась нова сторінка його бойового життя. Після року служби був госпіталь – і переведення на службу в мирний Херсон. І весь цей час Вадик-борода, саме так ми його називали між друзями, залишався веселим, усміхненим, але тепер вже в військовій формі товаришем.

Моє політичне життя, можливо, не розпочалося б, якби не його підтримка. Саме Вадим підтримав мене в цьому рішенні – балотуватися до обласної ради. Дуже приємно було почути від нього слова у 2020 році, що я не зрадив своїм політичним поглядам, пройшовши вдруге в депутати Херсонсьої обласної ради саме від політичної партії “Європейська Солідарність”. Вадим був справжнім патріотом, на першому місці у нього була – Україна, її незалежність. Саме під це свято, День Незалежності, він нас і покинув…

Для нашого трудового колективу він назавжди залишиться веселим, усміхненим Вадик-борода, а для моїх синів дядя Вадя…

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН