Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

День молоді провів Херсонський міськводоканал

Херсонський міськводоканал провів захід “Вернісаж професій”, присвячений Дню молоді.

 

Свято відбувалося відкрито – біля головного входу, тому всі бажаючі городяни могли приєднатися. Цього року підприємство відзначатиме 135 років діяльності, тут працює близько 1000 сумлінних та досвідчених спеціалістів, які щодня забезпечують безперебійне водопостачання в місті.

Олег Боднар, перший заступник директора зазначив: «Всі представлені професії дуже важливі, мені важко обрати одну головну, яка є на нашому підприємстві. Нам потрібні слюсарі, водії, контролери та інженери – неможливо вибрати одну найголовнішу спеціальність

Увазі глядачів було представлене дефіле – демонстрацію професій комунального підприємства.
У міськводоканалі Херсона працюють фахівці, як широко відомих спеціальностей, так і тих, що зустрічаються тільки на цих спеціалізованих підприємствах.

 

Першими на подіум ступили чарівні жінки, які на робочому місці часто бувають тільки у спецодязі, але сьогодні їх сукні в горошок прикрасили це літнє свято.

Ксенія Цюрюта, голова профкому Херсонського міськводоканалу прокоментувала: «Я хочу привітати усіх херсонців, всю молодь з цим святом. Хочу побажати енергії, вогню в серці та очах, щоб ваші мрії здійснювалися, щоб плани та амбіції, які ви перед собою ставили досягали потрібної мети!»

Головною метою проведення свята було ознайомлення з виробничими спеціальностями та залучення молоді до роботи у сфері водопровідно- каналізаційного господарства.

Олексій Савченко, головний інженер Херсонського Водоканалу підкреслив:«Хочу запросити всіх випускників навчальних закладів міста Херсона, щоб вони приходили влаштовуватись на роботу до Херсонського Водоканалу, також якщо є потреба -випускники, або студенти, котрі навчаються на різних факультетах можуть приходити до Водоканалу та проходити виробничу практику.»

 

 

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі

Свято “Вернісаж професій” проводили вперше, але можливо це стане однією із традицій на підприємстві, адже захід здобув позитивні відгуки від гостей та перехожих. Всі учасники заходу були відзначені, а завершили його спільним фото, яке зафіксувало позитивні емоції всіх присутніх.

Авторка – Олена Муха.

Детальніше у відео телестудії “Український Південь”.

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН