Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні одесити пільгових категорій відпочивають на березі Чорного моря

85 дітей пільгових категорій виїхали на VІ зміну до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Рассвет» ТОВ «Курортне об’єднання «Перлина Чорномор’я» (смт Сергіївка, Білгород-Дністровський район, Одеська область).

На відпочинок Департаментом освіти та науки Одеської міської ради направлені учні закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади Одеси, у тому числі вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Як зазначили організатори, на відпочинку дітей чекають пізнавальні тематичні заходи та розважальні програми, захоплюючі конкурси та інтелектуальні вікторини, спортивні змагання та інші заходи.

У позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Рассвет» протягом III зміни, з 13 червня по 2 серпня 2021 року, було оздоровлено 84 дитини пільгових категорій – учнів закладів освіти міста, у тому числі вихованців інтернатної групи Одеського ліцею «Олімпієць», які знаходяться на повному державному забезпеченні.

Протягом літа 2021 року (з 1 червня по 23 серпня) на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Рассвет» за рахунок бюджету Одеської міської територіальної громади будуть оздоровлені 337 дітей пільгових категорій.

Одеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН