Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі ХДУ підвищили підвищили рівень компетенцій

Про це повідомляє “Український Південь”  з посиланням на допис ректора вишу Олександра Співаковського.

-Викладачі Херсонського державного університету навіть влітку підвищують свої компетентності, але тільки ті, хто вийшов з відпустки. Це філософія нашого університету – постійно вдосконалюватися.

Відучора в університеті стартували заняття з формування сучасних компетентностей викладача вищої школи. Навчання проходять у межах Університетської школи професійного розвитку Херсонського державного університету.

Ідея створення Школи виникла ще взимку. Робота її спрямована на підвищення професійної майстерності науково-педагогічних працівників, їхньої обізнаності щодо роботи із сучасними інструментами викладацької та наукової діяльності. Загалом підвищити свою професійну компетентність виявили бажання понад 100 представників професорсько-викладацького складу Херсонського державного університету. Викладачам було запропоновано пройти курси підвищення кваліфікації за п’ятьма темами на вибір – «Підготовка пропозицій на фінансування наукового проєкту (на прикладі програми ім.Фулбрайта)», «Як створити привабливу сертифікатну програму?», «Можливості використання в освітньому процесі платформ Office 365, KSU 24, G Suite for Education», «Можливості платформи KsuOnline», «Професійний бренд викладача в соціальних мережах: покрокова інструкція».

Ми боремося за викладачів нового покоління, які надаватимуть молоді якісну освіту, сформують їх світогляд та націлять на побудову власної траєкторії успіху. І особистий приклад того, що вчитися, самовдосконалюватися та шукати формулу власного успіху ніколи не пізно, – це круто! Молодці ті, хто підтримує цю філософію!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН