Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Придорожньому на Херсонщині наслідки підтоплення ліквідовували до пізньої ночі (відео)

У селі Придорожнє не встигла зійти вода після недавньої зливи, як її рівень знову піднявся. Сталось це після вчорашнього вечірнього дощу. Вода, за словами місцевих мешканців, ринула з полів. А оскільки підземний водний горизонт наситився, діватись їй було нікуди.

Затопило людські садиби. За словами старости Юрія Кукси, постраждало до 15 дворів. У людей затопило гаражі, сараї, курники, у частини – будинки. Зокрема, постраждав дім багатодітної родини, де діти змушені були чекати, поки зійде вода, на ліжку.

Наслідки негоди ліквідовували до пізньої ночі. Двома тракторами відвідні канали до моря рили комунальники з сусіднього Азовського та працівники Генічеського ВУВКГ.

На місці надзвичайної події перебували і керували роботами Генічеський міський голова Олександр Тулупов, його заступник Вадим Васильчук та начальник КП «Міськжитлобуд» Сергій Бубнов.

Сьогодні вранці роботи з ліквідації підтоплення продовжились. За словами заступника міського голови з ЖКГ Вадима Васильчука, який чергує на місці, перед тим як, знову почали працювати трактори, кілька місцевих мешканців хотіли допомогти зійти воді за допомогою лопат.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН