Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині реалізують проєкт зі створення парків дозвілля у громадах

За дорученням Офісу Президента України кожній територіальній громаді області було запропоновано визначитися із доцільністю реконструкції парків дозвілля на території кожної територіальної громади та надати орієнтовний перелік робіт, необхідних для проведення реконструкції цих парків та скверів й орієнтовну вартість вказаних робіт згідно наданої форми.

У результаті звернень Департаменту розвитку територій облдержадміністрації із 49 громад пропозиції надали 16, а саме: Херсонська, Бериславська, Голопристанська, Зеленопідська, Каланчацька, Каховська, Любимівська, Музиківська, Нижньосірогозька, Нововоронцовська, Олешківська, Присиваська, Таврійська, Тягинська, Чаплинська та Чорнобаївська територіальні громади.

Заступник голови облдержадміністрації Едуард Науменко зазначив: «Місцеві громади мають не лише дбати про покращення інфраструктури й надання якісних послуг громадянам, а й створити місцевим жителям умови для гарного відпочинку. Саме тому серед проєктів, які реалізують у межах національних програм, з’явилися об’єкти дозвілля, культури, спорту».

Також Едуард Науменко підкреслив, що для розбудови територіальних громад Херсонщини важливо у повному обсязі використовувати можливості які надала реформа децентралізації.

Голова облдержадміністрації Сергій Козир наголосив, що голови тергромад, які не надали пропозиції щодо участі у вищезгаданому проєкті, мають пришвидшити роботу над питанням створення сучасних умов життя для кожного мешканця громади.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН