Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Податкові” аферисти на Херсонщині змінили тактику “роботи”

За повідомленням фахівців сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, “податкові” шахраї змінили тактику своєї “роботи”.

Відсьогодні, у зв’язку зі зломом облікового запису в соціальній мережі Facebook співробітника управління податкового аудиту Кузьмінова Сергія Валерійовича, від його імені через месенджер надходять прохання щодо отримання в борг коштів у розмірі 3 тисячі гривень, які необхідно перерахувати на банківський рахунок №4149 5001 1308 3292.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на неможливості подібних ситуацій, закликає бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій необхідно звертатися з заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо: повідомити про корупційні правопорушення, в яких задіяні працівники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна за номером телефону 0552-427680 або на адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН