Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі завершили досудове розслідування смертельного ДТП за участі двох поліцейських

Працівники Територіального управління ДБР Миколаєва за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції завершило досудове розслідування стосовно двох поліцейських, які вчинили смертельну ДТП в Одесі, та одного патрульного, який скоїв ДТП з двома потерпілими на Кіровоградщині. Обвинувальні акти щодо трьох правоохоронців направлені до суду.

 

ДТП в Одесі

5 березня 2021 року інспектор патрульної поліції в Одеській області за кермом службового авто не переконався в безпеці свого маневру та здійснив розворот. Внаслідок цього він зіткнувся з іншим автомобілем, який рухався зі швидкістю 126 км/год, що перевищувало дозволений режим на 76 км/год. Як виявилося, за кермом цього автомобіля був керівник одного з райвідділів поліції на Вінниччині.

В результаті ДТП один пасажир, що перебував в авто поліцейського з Вінниччини, загинув на місці, інший його пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Обидва поліцейських обвинувачуються у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Одеська обласна прокуратура, оперативний супровід – Одеське управління ДВБ НП України.

ДБР

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН