Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для позбавлення Одеси від заторів була реконструйована ділянка по вул. Катерининській

Рух транспорту по вул.Катерининськiй відновлено. Йдеться про реконструйовану ділянку від Новощіпного ряду до вул.Пантелеймонiвської.
Тепер на проїжджій частині виділена смуга для громадського транспорту, нанесена нова розмітка з острівцями безпеки на пішохідних переходах. Ці дії спрямовані на те, щоб позбавити місто від пробок на цьому традиційно проблемному відрізку дороги.
Наразі ведуться роботи з облаштування пішохідної зони. Зовсім скоро ця ділянка тротуару стане частиною алеї молодих дерев, які будуть висаджені вздовж всієї вул.Катерининської до Новощіпного ряду. Ми порадимося з фахівцями – дуже хотілося б, щоб це були акації. Наш легендарний «Привоз», акації – це буде по-одеськи колоритно.
Переговори з підприємцями, які торгують квітами, показали: ми сходимося на думці, що в Одесі має бути чисто й красиво. Частину квіткарів планується перевести на територію «Привозу». Про це вже ведуться переговори з власниками ринку. Ми неминуче досягнемо консенсусу, адже всі ми зацікавлені в тому, щоб наше місто ставало кращим.
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН