Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кампанія з легалізації праці триває: Олександр Самойленко оглянув швейну фабрику «ВіД»

В рамках інспекційної кампанії з виявлення незадекларованої праці голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко разом з першою заступницею начальника Головного управління Держпраці в Херсонській області Яною Скуратовською відвідали швейну фабрику «ВіД».

«Швейна фабрика «ВіД» – взірець підприємства з легалізації роботи, дотримання соціальних вимог щодо найманих працівників. Ми бачимо, що можна модернізувати підприємство, рухатися в рамках прогресу, при цьому зберігати можливості надання людям достойних умов праці та отримання гідної зарплати. Крім того, отримання високого пенсійного забезпечення напряму залежить від рівня оплати праці «в білу», – зазначив Олександр Самойленко.

Яна Скуратовська поінформувала, що цього року з 1 липня спільно з податковою розпочалася інспекційна кампанія щодо незадекларованої праці суб’єктів господарювання, які мають високі ризики використання праці без належного оформлення трудових відносин.

«Як ми переконуємо, що задекларована праця – це добре? Пояснюємо, що лише конкурентні переваги можуть забезпечити стабільний прибуток. Також незадекларована праця сприяє зниженню продуктивності роботи, ну і звісно не оформлення працівників призводить до ускладнень з контролюючими органами й сплати штрафних санкцій», – пояснила пані Яна.

Генеральний директор швейної фабрики «ВіД» Володимир Дармороз зазначив: «Швейна фабрика «ВіД» – це на сьогодні підприємство у Херсоні та 5 філіалів в області. Кількість працівників налічує 400 осіб. Відзначу, що всі вони офіційно працевлаштовані».

Він пояснив, що офіційно працевлаштовані працівники мають ряд переваг: соціальний пакет, гарантія своєчасної заробітної плати, лікарняні, а також додаткова матеріальна допомога.

«Всі ми хочемо жити у сучасній цивілізованій країні. І саме сплата податків дає нам можливість цього розвитку», – підкреслив пан Володимир.

У свою чергу виконуючий директор швейної фабрики «ВіД» Ярослав Скрипник підкреслив, що наразі підприємство отримало замовлення на пошиття 11 тисяч тенісок для поліції до 30-річчя незалежності України.

«Виконуємо замовлення й для Національної поліції України, Міністерства оборони України, Національної гвардії України. Також маємо й комерційні замовлення. Їх багато, тому намагаємо виконувати все вчасно», – додав пан Ярослав.

Додатково: швейна фабрика «ВіД» – це одне з найбільших сучасних швейних підприємств України, яке займається виробництвом сучасних товарів на основі міжнародного досвіду.

Фабрика оснащена найновішим і сучасним обладнанням від провідних світових виробників таких як: PFAFF, Dürkopp, BROTHER, JUKI, INVESTRONIKA та інших. Має 8 виробничих ліній для випуску різних видів одягу.

Вишивальні машини і високотехнологічне обладнання забезпечують широкий спектр вишивки і орнаментів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН