Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лазурне на Херсонщині стало популярним туристичним напрямком

В Лазурному розпочався курортний сезон, чистий берег Чорного моря із чудово розвиненою інфраструктурою готовий приймати туристів. Довгоочікуване припинення дощів та прихід сонячної погоди призвели до того, що багато людей почали шукати найкомфортніше місце для відпочинку, адже важливо знайти максимально вдалу локацію, де можна провести відпустку.

Жителі багатьох областей України обирають його за критеріями , серед яких: чистий пляж , тепла вода, свіже повітря – це необхідно для оздоровлення, не менш важливим є інфраструктура. Смт Лазурне може похизуватися цими перевагами, адже тут доглянутий берег моря, організована система сміттєсортування та сміттєвивозу, великий кількість закладів де можна активно провести а також охайні міні- ринки, де можна купити все, що знадобиться під час відпочинку.

Всім цим із відповідальністю опікується місцева влада. Багато із людей тут відпочивають вже декілька років поспіль, а ті хто приїхав вперше збираються повернутися і в наступному році, адже кожен з них знайшов тут щось своє. Кожного року в Лазурному щось змінюється та удосконалюється: будуються нові об’єкти, проводиться озеленення місцевості.

Багато вже зроблено, але попереду ще більше планів, тож відпочиваючи не пожалкують, коли сюди приїдуть. Тут є все для активного і комфортного відпочинку, тож зробіть свою відпустку незабутньою – завітайте до Лазурного.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН