Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині привітали працівників торгівлі з їх професійним святом

Про це повідомляється на офіційному сайті Миколаївської ОДА:

Щорічно в останню неділю липня відзначається професійне свято – День працівників торгівлі. Цього року це свято припадає на 25 липня.

З цієї нагоди  у Миколаївській міській раді відбулись урочисті збори до яких долучився заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Марінов.

«Від імені голови облдержадміністрації Віталія Кіма вітаю вас з професійним святом – Днем працівників торгівлі! Бажаю, щоб і надалі, попри непросту економічну ситуацію, завдяки вашій праці кожен з нас відчував соціальну стабільність та надалі отримував якісні послуги у галузі торгівлі», – привітав присутніх Микола Марінов.

Також заступник голови Миколаївської ОДА побажав стабільності в роботі та впевненості у завтрашньому дні, аби робота залишалася комфортною для самих працівників і їх клієнтів.

За плідну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток Миколаївщини працівників торгівлі було нагороджено почесною грамотою голови облдержадміністрації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН