Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду, яка привела до трагічних наслідків

Вчора о 18:28 год. до чергової частини відділення поліції №1 м. Каховка надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Каховка-Камянка-Дніпровське» сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.  

На місці пригоди слідчі попередньо встановили, що 21-річна водій автомобіля «Хюндай» не надала перевагу у русі мотоциклу «Хонда», який рухався по головній дорозі, в результаті чого сталася ДТП, в якій 47-річний водій та 38-річна пасажирка мотоциклу від отриманих травм померли.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

З метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером «102» або 095-346-32-51. Анонімність гарантується.

Джерело – Національна поліція у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН