Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Виїзні прийоми проводять чиновники у передмісті Херсона

Упродовж двох днів за пропозицією старости Комишанського округу Катерини Рогової відбулись виїзні прийоми мешканців смт Комишани та селища Зимівник за участю голови Корабельної районної в місті ради Наталії Чорненької та начальника управління праці та соціального захисту населення Наталії Ігнатенко.

На прийом звернулися 25 осіб. Основні питання стосувалися соціального захисту найбільш вразливих верств населення. Фахівцями управління було надано консультації та роз’яснення.

Також головою ради видано розпорядження щодо організації виїзних прийомів у Корабельному районі з метою розв’язання питань громадян безпосередньо за місцем їх проживання.

«Потрібно наблизити адміністративні послуги до людей, адже більшість громадян, які звертаються, поважного віку і не мають змоги добратися до районної ради. Ми маємо думати про людей, про їх комфорт. І працювати так, щоб жителі, для вирішення питань, витрачали якнайменше часу та зусиль. Саме в цьому полягає робота органів місцевого самоврядування», – вважає голова ради Наталія Чорненька.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН