Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Народний депутат Павло Павліш здійснив робочу поїздку до Каховського району

                   

                                Народний депутат України від політичної партії «Слуга народу» Павло Павліш побував з робочою поїздкою у Каховському районі, взявши участь у старті масштабного проєкту — закладенні фундамента Центру олімпійських видів спорту «H2O Нова Каховка», який реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Як запевнив Павло Павліш, він докладе максимум зусиль, щоб фінансування цього об’єкту відбувалося вчасно і він був побудований швидкими темпами.

А в тому, що це можливо, вже переконалися жителі Нової Каховки з будівництвом сучасного ЦНАПу, в якому є велика потреба, адже і межі громади, і району суттєво розширились. Роботи знаходяться на стадії завершення. Це буде подарунок місцевим жителям до 30-річчя незалежності України.
Реалізація цього проєкту дозволить жителям громади отримувати близько 700 адмінпослуг в одному місці. Щодня ЦНАП зможе обслуговувати до 150 відвідувачів.

Павло Павліш наголосив: «Цей об’єкт також входить до переліку об’єктів «Великого будівництва» і будується з використанням передових технологій за критеріями, які встановлені для сучасних ЦНАПів Я буду сприяти, щоб такі центри були і в інших територіальних громадах Херсонщини, і буду співпрацювати з міськими, сільськими і селищними радами щодо підтримки їх участі в державних програмах».

Павло Павліш також підтримав ідею новокаховчан щодо реконструкції волейбольно-баскетбольного майданчика на спортивному комплексі «Енергія».

 

На зустрічі з мером Н.Каховки Володимиром Коваленко прийнято рішення щодо джерел фінансування цього об’єкту. Пан Коваленко відмітив, що бачить в особі народного депутата Павла Павліша однодумця і дуже вдячний йому за увагу до місцевої громади.

Павло Павліш зауважив:

«Розвиток спорту в Херсонській області — це одне з важливих питань, яким я також опікуюсь, бо це сприяє формуванню здорової української нації. До кінця року тут буде збудований волейбольно-баскетбольний майданчик зі штучним покриттям, бо Нова Каховка – це центр області, а значить тут зможуть займатися спортсмени з різних громад».

Під час цієї робочої поїздки Павло Павліш зустрівся і з виборцями , і однопартійцями.

Голова фракції політичної партії «Слуга народу» в Новокаховській міській раді Сергій Петрушевський підкреслив:

«Ми обговорили дуже гострі питання для нашої громади та визначили план для їх вирішення».

Павло Павліш підсумував підсумки робочої поїздки:

“Головне моє завдання – це сталий розвиток місцевих громад. Я отримав ряд питань, які нам потрібно вирішити на законодавчому рівні. Одне з найважливіших стосується передачі майна від районних рад, які були ліквідовані, до новостворених, тут є деякі прогалини в законодавстві. З такими ж проблемами зустрічаються районні ради і в інших областях, тому з моїми колегами ми будемо ініціювати вирішення цих проблем. В цілому наша робоча поїздка була досить корисною і цікавою. Будемо продовжувати спілкуватися з нашими виборцями по всій Херсонській області, адже проблем дуже багато і їх необхідно вирішувати».

У Новій Каховці в приміщенні міської ради працює приймальня народного депутата України Павла Павліша, яка приймає заяви і звернення громадян.

Підготувала  Марина Азізова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН