Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Завідувач кафедри олімпійського та професійного спорту херсонського вишу потрапив у ДТП

Внаслідок аварії завідувач кафедри олімпійського та професійного спорту Євгеній Стрикаленко опинився у лікарні, він зараз перебуває у тяжкому стані, повідомляє Український Південь з посиланням на допис ректора ХДУ Олександра Співаковського.

ДТП сталася 12 липня, в аварії загинула донька викладача Уляна, яка навчалася на факультеті української й іноземної філології та журналістики ХДУ.

Колектив університету надав матеріальну допомогу своєму колезі, за чиє життя зараз борються лікарі.

За повідомленням Поліції Херсонської області правоохороні отримали виклик 12 липня близько 12:55 про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на трасі біля міста Гола Пристань. В результаті ДТП 20-річна дівчина загинула, ще четверо громадян госпіталізовані до лікарні.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, поліцейські встановили, що 45-річний водій автомобіля «Мерседес», рухаючись по вул. 200 років Голої Пристані, виїжджаючи з міста на головну дорогу в напрямку м. Олешки, при повороті вліво не надав переваги у русі вантажному автомобілю «МАН». В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала родина з Херсона: водій легковика, його дружина, 10-річний син та 9-річна племінниця з різними травмами госпіталізовані до голопристанської лікарні. 20-річна донька водія від отриманих травм померла в медичному закладі. Водій «МАНу» не постраждав.

Дана подія кваліфікується за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого). Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН