Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківців Херсонщини привітали з професійним святом (відео)

Цього дня вітали тих, хто бере активну участь у громадському житті області та спрямовує свої зусилля для наповнення бюджетів громад, адже це визначає їх інфраструктурний розвиток.

Професійне свято – це і підбиття підсумків роботи і відзначення найкращих.

Ігор Клим в.о. начальника ГУ ДПС у Херсонській області АР Крим та м. Севастополі зазначив: “Сьогодні у нас таке особливе свято, ми відзначаємо і день податківця України і 31 річницю створення податкової служби. У нас було дуже багато свят, але не було справжнього. В минулому році президент своїм указом надав нам офіційне свято – День податківця”.

Велика роль податківців у формуванні бюджету області. Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, звертаючись до працівників податкової служби, наголосив :
” Суспільство не може існувати без грошей, без бюджету та без засобів які формують бюджети громад, тож неможливо переоцінити необхідність вашої роботи в суспільстві. Я дуже хочу вам побажати, щоб суспільство зрозуміло, що потрібно платити податки як і у всьому цивілізованому світі, не зважаючи ні на що, і щоб розуміли, що це їх борг перед суспільством.”

На захід завітав перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Шибаєв, який від імені Сергія Козиря привітав представників податкової служби,та подякував за активну роботу з платниками податків.

Податкова система не стоїть на місці, а постійно розвивається – так, вже восени на розгляд Верховної Ради буде представлений Новий законопроєкт.

Народний депутат Олексій Ковальов додав: “Хочу вас привітати і зазначити, що ми живемо в епоху великих податкових змін, які настануть вже в вересні 2021 року.”

Кращих працівників податкової служби нагородили за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті.

Тільки найприємніші слова привітання лунали на адресу працівників податкової служби, які на це дійсно заслужили своєю сумлінною працею.

Вже багато років завдяки ефективній та наполегливій роботі забезпечується наповнення бюджету області та всієї країни. Сьогодні Херсонська область, не зважаючи на непросту ситуацію в країні, зберігає позитивну динаміку податкових надходжень і лідируючі позиції.

Тож вітаємо працівників податкової служби з професійним святом та бажаємо наснаги та успіхів у подальшій роботі!

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Джерело – Херсонська обласна рада.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН