Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбулось навчання з ліквідації наслідків аварійної ситуації техногенного характеру (відео)

На об’єкті підвищеної небезпеки ТОВ «Новоолексіївський елеватор» відбулось спеціальне об’єктове навчання з ліквідації наслідків аварійної ситуації техногенного характеру.

За тактичним задумом на об’єктовій трансформаторній підстанції через аварійну ситуацію виникає вибух з частковим руйнуванням споруди будівлі.

На місці аварії отримує поранення одна людина. Також внаслідок короткого замикання виникає пожежа на одному із складів, де виявляють другого постраждалого.

У зв’язку із виникненням аварійної ситуації здійснюється оповіщення керівництва підприємства та аварійних служб. До проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт залучаються сили цивільного захисту підприємства.

Визначаються напрямки вводу сил і засобів. Згідно плану взаємодії на ліквідацію аварійної ситуації прибуває територіальний підрозділ Головного управління ДСНС області, а також місцева пожежна охорона Генічеської об’єднаної територіальної громади, підрозділ національної поліції, швидка медична допомога. Вже спільними зусиллями умовна аварійна ситуація ліквідовується.

Такі навчання проводяться першочергово для здобуття персоналом практичних навичок з організації та проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків аварійної ситуації техногенного характеру на об’єкті підвищеної небезпеки.

Саме високий рівень взаємодії, продемонстрований всіма учасниками навчань та якісне виконання поставлених задач, відмітила заступниця начальника Головного управління ДСНС області Катерина Гаврилова, даючи оцінку даному заходу.

ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН