Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських податківців нагородив голова обласної ради

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня податківця України, яке відзначається 2 липня. Про це повідомляє “Український південь” з посиланням на пресслужбу Херсонської обласної ради.

Привітав зі святом працівників податкової й голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко:

«Суспільство не може існувати без бюджету. Важко переоцінити необхідність вашої роботи. Хочу, аби люди розуміли, що податки треба платити як в усьому цивілізованому світі. Адже ми маємо виконувати свій обов’язок перед країною. Від вас залежить добробут нашої держави, області та міста».

В.о начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим підкреслив: «Податкова служба – це симбіоз організованості, компетентності та професійності. Служба не стоїть на місці, вона вдосконалюється, ми навчаємося, цифровізуємося. Працюємо таким чином, щоб збільшувати довіру громадян як до податкової служби так і до всіх державних органів нашої країни в цілому».

У ході урочистостей очільник Херсонської обласної ради нагородив подяками та грамотами податківців.

Так, за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня податківця України Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

Маринченко Олену Георгіївну – начальника управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі;

Резанець Валентину Іванівну – начальника управління інфраструктури та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі;

Крім того, оголошено Подяку голови обласної ради за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня податківця України:

Почтаренко Інні Юріївні – головному державному ревізору-інспектору відділу планових перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі;

Ковтун Ользі Вікторівні – заступнику начальника відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Також Олександр Самойленко вручив подяку голови Херсонської обласної ради колективу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, досягнення вагомих результатів у роботі та з нагоди Дня податківця України.

Джерело – Херсонська обласна рада.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН