Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Херсонської податкової обирали нових керуючих працівників

Як повідомляють у пресслужбі відомства, вчора у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся перший цьогорічний конкурс на заміщення 7 вакантних посад державної служби категорії «Б», анонсований на субсайті територіальних органів податкової служби області 2020 року. 

Випробувати свої професійні навички виявили бажання 14 кандидатів. Серед них спеціалісти податкової установи, які вирішили отримати підвищення за посадою та конкурсанти, які вперше вирішили працювати на державній службі. Конкурс проводився за вимогами Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами та доповненнями),іспит складався з двох етапів: тестування на знання законодавства України та індивідуальної співбесіди з конкурсантами.

З результатами проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі пропонують ознайомитися на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби та на субсайті податкової служби області відповідно до вимог чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН