Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській міськраді відбулися кадрові зміни

Про це повідомляє “Український південь” з посиланням на сайт міської ради. Упродовж двох тижнів було зроблено наступні кадрові призначення:

З 6 липня призначено Наталію Володимирівну ЛИТВИНЕНКО на посаду начальника управління маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради.

З 1 липня Світлану Віталіївну ДУМИНСЬКУ переведено з посади помічника Херсонського міського голови на посаду начальника управління культури Херсонської міської ради як таку, що пройшла за конкурсом.

А також Наталю Сергіївну ЖУРЖЕНКО переведено з посади начальника відділу з питань професійної та позашкільної освіти, виховної роботи управління освіти Херсонської міської ради на посаду начальника управління освіти Херсонської міської ради як таку, що пройшла за конкурсом.

З 30 червня Вячеслава Івановича ДРОБ’ЯЗКА призначено на посаду директора комунального підприємства «Муніципальна варта» Херсонської міської ради, за контрактом.

З 29 червня Оксану Григорівну КРЮКОВУ призначено на посаду директора комунального підприємства «Херсонська енергосервісна компанія», за контрактом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН