Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині організували романтичні вихідні для усиновителів

З 2 по 4 липня на території кінного клубу Grand Prix команда благодійного фонду “Мій Дім” організувала романтичний вікенд для сімейних пар, які стали усиновителями, опікунами, прийомними батьками та патронатними сім’ями та батьками – вихователями дитячих будинків сімейного типу.

Всього участь в цьому романтичному заході прийняли 18 пар, які приїхали з різних куточків України. Ціллю даного вікенду було створити романтичну атмосферу та комфортні умови, які б допомогли подружжям максимально відпочити та відволіктись від буденності, приділити час один одному та перезавантажити свої відносини. Протягом трьох днів пари відвідували дуже корисні семінари від спікерів компанії “I’m family”, Київ (яка стала співорганізаторами заходу), брали участь у фотосесіях, грали в настільні ігри, писали один одному відверті любовні листи, були запрошені на прекрасну романтичну вечерю, а в останній день стали учасниками весільної церемонії під час якої при свідках повторно давали один одному подружні обіцянки.

Такі заходи є гарною можливістю підтримувати багатодітні родини та сім’ї, які стали батьками для дітей-сиріт. Традиційно, фонд Мій Дій організовує щороку відпочинок такого формату, але минулий рік через карантин це було неможливо. Також, подібні Романтичні вікенди допомагають популяризувати питання сімейних цінностей, подружньої вірності та відповідального батьківства. Міцні родини здатні будувати сильну країну!

Тому було б добре, щоб більше громадських рухів та організацій приділяли увагу даному питанню, як, наприклад, це робить “А що зробив ти” – організація, яка також є партнерами Мій Дім в організації даного вікенду Слід зазначити, що кінний клуб Grand Prix вже вдруге співпрацює з фондом “Мій Дім” в рамках даного проєкту для подружніх пар та пропонує значні знижки на проживання сімей в комфортабельних номерах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН