Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулось відкриття co-workingspace в херсонському виші (відео)

Комітет жінок-підприємниць при Херсонській ТПП – місце, де не тільки обмінюються досвідом чи навчаються новому, але отримують практичну підтримку своїх ідей та створюють партнерства для їх реалізації.

Членкині Комітету підтримали Кафедра дизайна ХНТУ та її завідувачку професора Олену Чепелюк під час участі у конкурсі на грант від Британської Ради. Грант кафедра виграла, і вже 11 червня було відкрито co-workingspace з мультимедійною апаратурою для студентів-дизайнерів та митців міста.

Новий простір для творчості був спроектований та виконаний безпосередньо студентами та викладачами кафедри. І вже одразу простір приймає спільний проєкт кафедри та бізнесу – херсонського бренду Дитячий одяг evgakids, евгакідс.

Засновник та головний директор бренду є членкиня нашого Комітету Євгенія Лукаш. Основним завданням для студентів кафедри дизайну було розробити family look для майбутньої літньої колекції бренду. А представили колекцію чудові маленькі моделі з модельного агентства Наталі Попович, теж активної учасниці роботи Комітету.

‼Спільний успіх – це наш орієнтир‼

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН