Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині розроблятимуть концепцію розвитку суднобудівного заводу

Про це повідомив очільник “Укроборонпрому” Юрій Гусєв.

Щойно, за моєю пропозицією, відбулась важлива зустріч із керівництвом Асоціація “Укрсудпром” та представниками суднобудівних підприємств.

Глибина і складність проблем у галузі, які накопичилися протягом усіх років незалежності, потребують комплексного підходу та спільних дій. В цьому ми розраховуємо, в тому числі, на підтримку Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Сьогодні ми прийняли рішення про створення робочої групи з розвитку суднобудування, куди запрошуємо голову фракції Слуга Народу David Braun та голову профільного парламентського комітету Дмитро Наталуха. У нас вже є законодавчі пропозиції, які найближчим часом будуть доопрацьовані та передані на розгляд вищому керівництву держави.

Ще одна ідея – формування кластеру кораблебудування на півдні України. Так, спільно з Віталієм Кімом – головою Миколаївської ОДА та командами Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради і Миколаївської міської ради Концерн опрацьовує концепцію розвитку Миколаївського суднобудівного заводу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН