Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Командувач військ ОК “Південь” відзначив військових

Напередодні 30-ї річниці Збройних Сил України в районі проведення операції Об’єднаних сил з робочою поїздкою побував командувач військ оперативного командування “Південь” генерал-майор Андрій Ковальчук.

Так, під час робочого візиту до підрозділів окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, командувач ОК “Південь” провів зустріч з керівним складом частини, оглянув умови несення служби, поспілкувався з військовослужбовцями бригади, визначив пріоритетні завдання щодо подальшого захисту територіальної цілісності України, її суверенітету та безпеки наших громадян. Найголовніше серед них – збереження життя та здоров’я військовослужбовців, що виконують завдання на передньому краї оборони.

Під час ознайомлення з оперативною ситуацією та оцінкою поточного рівня безпеки в зоні відповідальності бригади командувач ОК “Південь” надав значну методичну допомогу для ефективнішого управління підрозділами.

З нагоди професійного свята генерал-майор Андрій Ковальчук подякував військовослужбовцям різних підрозділів бригади за віддане служіння Батьківщині та нагородив найкращих державними та відомчими нагородами, грамотами та цінними подарунками.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН