Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся круглий стіл щодо сучасної журналістики (фото)

 

Про це повідомляє херсонська журналістка Лідія Григор’єва:

– Телестудії “Український Південь” – три роки!

Так співпало, що створення та перший ефір  телестудії  «Український південь» поряд з Днем журналіста – 7 червня!  З роки тому наша команда однодумців-професіоналів  на базі інформаційного видання заснувала цей проєкт.

За цей час висвітлено чимало актуальних тем із життя регіону. Ми побували в багатьох  територіальних громадах, аби показати всім, чим живе глибинка, як змінюються міста і села,  наскільки важлива  роль лідера.

До 3-річчя телестудії «Український південь»  ми провели  круглий стіл у форматі прес-кави, запросивши до діалогу:  представників влади – Олександра Самойленка, голову Херсонської обласної ради, духовенства –  Никодима, єпископа Херсонського  і Таврійського, капеланства – Ігоря Семеніхіна,   голову відділу синодального управління військового духовенства Православної церкви України в Херсонській області, адвокатури – Інну Мокіну, голову Ради адвокатів Херсонської області, громадськості – Олену Назарчук,  голову ГО “Лагода”, тих, хто в центрі подій суспільного життя. Олександр Самойленко Инна Мокина Nicodemus Ігор Семеніхін

Це була чесна і відверта розмова щодо стану сучасної журналістики відомих людей з редакцією Український Південь, а також тими творчими людьми з ким ми  співпрацюємо Владислав Бондаренко , Инна Раду,  студентами #ХДУ Lena Mukha (журніліст) , КПІ Олена Обуховська (журналіст), #КНУ Арсентій Григор’єв (IT-спеціаліст), фотомайстер Rostyslav Radu. Тільки поєднання досвіду і молодості дає шалений результат в роботі.

Ми вдячні всім, хто взяв участь у цьому заході і був відвертим. Суспільство змінюється завдяки і ЗМІ. І це –  відповідально.

Вдячні всім , хто прийшов і  познайомився з роботою  редакції в рамках Дня відкритих дверей. Галина Луговая Йосипенко Ігор Олена Урсуленко, Алла Малицкая Лариса Крамаровская Галина Лисенко   Николай Ризак  Новокаховська міська територіальна громада Александр Лейбзон                 Ми   працюємо прозоро і відкрито.

Рада, що до телестудії завітали наші партнери, представники бізнесу, адже без реклами неможлива інформаційна незалежність Hyundai Херсон Автопланета . Далі буде! Рухаємся  вперед,  ми готуємо нові цікаві проєкти з життя громад півдня України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН