Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти взяли участь у акції “Стань донором та врятуй життя” (відео)

Четвертий рік поспіль ХДАЕУ стає донорами крові. Донорство щоденно рятує тисячі людей. І з кожним роком крові потрібно все більше.

Як зазначив ректор університету – Юрій Кирилов: «Сучасний університет, а таким є Херсонський державний аграрно-економічний університет, це не тільки якісна освіта, сучасна наука, це також активне спортивне життя, культурно-масові заходи, і саме напевно головне – виховання соціально відповідальної молоді, якими є студенти нашого університету. На мій погляд, сьогодні у День захисту дітей нічого не може бути кращого аніж прийти і стати донором тим самими врятувати життя дітей».

Такі акції як «Стань донором, та врятуй життя» об’єднують студентів, які приходять групами здавати кров для доброчинності, каже проректор ХДАЕУ Вікторія Грановська. Сьогодні дехто прийшов здавати кров уперше, за рекомендацією уже досвідчених друзів-донорів, за компанію, а це вже командна робота.

«Я здавав кров, тому що маю таку можливість. Хоч це і не зовсім приємно, але, мені здається, таким чином виховується характер донора: ми не знаємо, кому ця кров знадобиться, і чи знадобиться взагалі, але зі сторони донора робимо для цього все»,– поділився студент 4 курсу.

Не будьте байдужими, долучайтеся! Адже бути донором це дуже круто!

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН