Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Автохолдинг вручив іменні стипендії студентам херсонських вишів (відео)

Вже 9 років поспіль автомобільний холдинг “Автопланета” співпрацює з студентами вищих навчальних закладів Херсона.

Декан факультету інженерії та транспорту ХНТУ – Ігор Сєліверстов ділиться враженнями:
“Це мабуть єдина така компанія, яка зрозуміла, що поєднання науки, освіти і бізнесу це не відокремлені поняття. Проєкт “Стипендія BOSCH Service” поєднує все це, тому наші студенти активно працюють , навчаються та розвиваються- роблять наукові проекти саме на базі цієї компанії.”

Щорічно керівники холдингу “Автопланета” проводять бізнес зустрічі з представниками вищих навчальних закладів. Кожен зацікавлений студент може отримати всю інформацію про вакансії ,записатися на стажування та взяти участь у проєкті Стипендія BOSH Service “Автопланета”. Таким чином студенти мають можливість зробити перші кроки до бізнес-кар’єри, автори кращих бізнес-проєктів отримують іменні стипендії протягом трьох місяців, і сертифікат на проходження практики в холдингу, де вони отримують цінний досвід та набувають практичних навичок у роботі.

Олександр Співаковський зазначає: “Привести бізнес та оточуюче середовище на територію університеьу для того щоб студенти мали можливість вже навчаючтсь , мати свої професійні перспективи. Тобто це такий обмін , коли бізнес йде в університет, а університет йде в бізнес та оточуюче середовище. Таким чином на цьому спільному майданчику відбувається головне-формується головна цінність нації – це молода людина, молода генерація, яка вже, фактично, вписана в існуючиц бізнес.”

Співпраця з “Автопланетою”- перспектива кар’єрного росту, розвитку і стабільного доходу. Під час створення роботи, талановиті студенти мають змогу поділитися своїми інноваційними ідеями та, за допомогою своїх знань, зробити перші кроки в успішне майбутнє.

Роман Романов- засновник холдингу Автопланета також ознайомлюється з ідеями студентів щоб не пропустити талановитих людей.

“Чим правильніше викладені думки, чим інноваційніші проблеми порушені в цих роботах, чим прогресивніше піднята тематика та її розкриття тим ширше кругозір у того претендента, який хоче стати частиною колективу холдингу “Автопланета”. Ми робимо цей процес максимально чесним, тому що ми в цьому зацікавлені в першу чергу, щоб в сім’ї “Автопланети “була дійсно молода, грамотна та завзята молодь”- додає Романов.

Холдинг “Автопланета” допомогає студентам знайти себе і отримати досвід роботи в успішній компанії , а також пропонує ряд вакансій:
“Є дійсно позитивний ефект від даної співпраці: студенти мають можливість практично опанувати нові навички, розвиватися та бути, безпосередньо, дотичними до всіх процесів, які відбуваються в холдингу. Ми вважаємо, що такий спосіб підготовки фахівця є більш ефективним, ніж ті, які передбачають лише теоретичне навчання. І кожного року ми маємо своїх переможців, які потім є достатньо ефективними і у виробництві і продовжують співпрацю з даним холдингом “- розповіла Вікторія Грановська, перший проректор ХДАЕУ.

Вже близько двох тисяч студентів долучилися до проєкту і зараз влаштовують успішне майбутнє. Кожен з них знайшов роботу за своїми вподобаннями: хтось займається піаром і маркетингом, комусь більше до душі ремонтувати автомобілі. Багато студентів зараз працюють за кордоном, співпрацюючи з холдингом “Автопланета”. Щороку все більше охочих долучитися до проєкту.

Отже якщо ви студент і тебе переповнюють оригінальні ідеї , якщо ти хочеш розвиватися , працювати та отримати перший досвід роботи в автомобільного лідера Херсона то проєкт Стипендія Бош сервіс ” Автопланета” – це саме те, що вам потрібно!

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН