Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іменною стипендією BOSCH Service “Автопланета” були відзначені студенти ХДУ (відео)

Відбулося підбиття підсумків щорічного традиційного проєкту для студентів -” Стипендія BOSCH Service ” Автопланета” у Фольксваген Центр Херсон. Цікавою стала і екскурсія підприємством. Визначали переможців серед студентів Херсонського державного університету!

Співпраця з “Автопланетою” відкриває студентам двері в успішне життя. Херсонський державний університет одним з першим доєднався до цього проєкту. Адже керівництво вишу добре усвідомлює, що теорія повинна бути підкріплена практикою.

Олександр Співаковський зазначає: “Привести бізнес та оточуюче середовище на територію університеьу для того щоб студенти мали можливість вже навчаючтсь , мати свої професійні перспективи. Тобто це такий обмін , коли бізнес йде в університет, а університет йде в бізнес та оточуюче середовище. Таким чином на цьому спільному майданчику відбувається головне-формується головна цінність нації – це молода людина, молода генерація, яка вже, фактично, вписана в існуючиц бізнес.”

Під час створення роботи, студенти мають змогу поділитися своїми інноваційними ідеями та, за допомогою своїх знань, зробити перші кроки в успішне майбутнє.

Роман Романов- засновник холдингу Автопланета також ознайомлюється з ідеями студентів щоб не пропустити талановитих людей.

“Чим правильніше викладені думки, чим інноваційніші проблеми порушені в цих роботах, чим прогресивніше піднята тематика та її розкриття тим ширше кругозір у того претендента, який хоче стати частиною колективу холдингу “Автопланета”. Ми робимо цей процес максимально чесним, тому що ми в цьому зацікавлені в першу чергу, щоб в сім’ї “Автопланети “була дійсно молода, грамотна та завзята молодь”- додає Романов.

Керівники проєкту розуміють, що молоді сьогодні не просто знайти робоче місце з достойною заробітною платою та кар’єрним ростом, тому більшість із них покидають регіон, а іноді і країну. Холдинг “Автопланета” через проєкт Стипендія Бош сервіс сприяє тому, щоб талановиті юнаки та дівчата залишилися на Херсонщині і мали змогу розвиватися, тому запрошують до себе працівників багатьох спеціальностей. Їх шлях від стажування до офіційного працевлаштуання, практики на світових автокорпораціях і успішноїьреалізації в професійній сфері.

Лариса Крамаровська:” На даний момент, ми чекаємо у себе менеджерів, перекладачів, аналітиків , фінансистів.”

За підсумками – студенти отримали і запрошення на платне стажування, а переможці – іменні стипендії і можливість подальшого втілення своїх ідей, викладених в наукових роботах.

Тож, якщо ви маєте іноваційні ідеї і теж бажаєте отримати свій перший досвід роботи в автомобільного лідера Херсона і добре заробляти своїм інтелектом то пропозиція холдингу Автопланета- саме для вас!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН