Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївському районі діють псевдоподатківці

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі попереджає платників податків про активізацію шахраїв у Горностаївському районі.

Шахраї працюють за такою схемою: з телефонного номера 095-635-70-01 до платника телефонує особа, яка представляється начальником Горностаївської ДПІ та просить позичити «до п’ятниці» певну суму коштів (у конкретному випадку – 8 тисяч гривень). Кошти необхідно перерахувати на картковий рахунок, що належить нібито співробітнику Горностаївської ДПІ Ільїній Олександрі Олександрівні.

Звісно ж, співробітника з такими прізвищем ім’ям та по батькові немає не в Горностаївській ДПІ, ні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Також шахраї можуть вимагати кошти за нібито сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань, уточнення податкової інформації про підприємство, надання інформації стосовно видів діяльності, господарських зв’язків та інше.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції.

Довідково: на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області,  Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/protidiyakoruptsii/ знаходиться форма для подання повідомлення про можливі факти вчинення працівниками органів державної податкової служби корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН