Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як херсонські виробники і переробники плодоовоочевої продукції переорієнтувались на євроринок (відео)

Проєкт Міжнародного Торгового Центру (ITC) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» у партнерстві з Херсонською ТПП у жовтні 2020 р. провели Анкетування серед виробничих та переробних підприємств плодоовочевого сектору Херсонського регіону.

Головною метою дослідження був аналіз стану плодоовочевого сектору в регіонах діяльності проєкту, а також визначення напрямків, за якими підприємства і надалі потребують підтримки.

У конференц-залі Херсонської ТПП відбулась робоча зустріч з експертами Проєкту, під час якої вони презентували аналітичний звіт щодо ситуації у сфері виробництва та переробки овочів і фруктів в Україні (підготовлений за підсумками проведеного опитування).

Мета цього звіту – допомогти українським підприємствам оцінити власні потреби у технічній допомозі щодо роз’яснення вимог ринків, пошуку шляхів зміцнення конкурентоспроможності; оцінити готовність розширювати асортимент, нарощувати обсяги продажів, розпочинати чи розвивати експортну діяльність тощо.

ПРО ПРОЄКТ:
Проєкт Міжнародного Торгового Центру (ІТС) допомагає малим і середнім виробникам та переробникам свіжих овочів і фруктів, свіжої зелені та горіхів в Україні підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС.

Проєкт передбачає навчання представників малих і середніх підприємств виробництву товарів із урахуванням вимог цільових ринків, підвищення компетенції організацій із підтримки бізнесу для надання підприємцям ширшого кола якісних послуг, а також сприяння пілотним МСП у їх бажанні вийти на цільові ринки, зокрема ринки ЄС.

Проєкт фінансується Посольством Швеції в Україні та реалізується ІТС у тісній співпраці з національними партнерами проєкту – Торгово-промисловими палатами, в шести регіонах України ‒ Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН